Menukaart


Op maandag, dinsdag en woensdag is de keuken geopend van 12.00 tot 14.00 uur.
Na 14.00 serveren wij nog wel gebak, koffie etc.
Op donderdag en vrijdag is de keuken van 12.00 tot 18.00 geopend.


Iets te drinken
 
   
  Koffie, thee en espresso €2.00
  Cappuccino €2.25
  Caffè Latte €2.25
  Frisdranken €1.75
  Flesje bier, bokbier of maltbier €2.25
  Wijn: rood, wit of rosé €3.50
   
Lekkers bij de koffie  
   
  Huisgemaakt appelgebak €2.50
  Apfelstrudel €3.75
  Seizoenstaartje €  -
   
   
Snacks  
  Portie bitterballen  van Dobben 8 stuks  €4.50
  Bittergarnituur 12 stuks €4.50
  Portie Friet
Frikandel - v. Dobben kroket                                                                                 €2.00
€2.00
 
   

 
 
   
  Soepen  
  geserveerd met brood en boter  
  Tomatensoep €3.75
  Mosterdsoep €3.75
  Champignonsoep €3.75
  Maaltijdsoep van het seizoen € 4,5
 

Broodjes
 
  keuze uit wit / bruin brood of baguette  
  Beenham €4.75
  Warme beenham met gebakken champignons en ui met honing-mosterdsuas  
  Sandwich Zalm €4.75
  geroosterd brood met gerookte zalm, gekookt ei en dillesaus  
  Eiersalade
Huisgemaakte eiersalade met ham en prei
€4.75
  Brie
 Brie met honing en walnoot ( kan ook warm)

€4.75
 



 
2 kroketten op brood
2 van Dobben kroketten op brood met een tipje mosterd ( ook mogelijk met 1 kroket)
€4.75
  In de Hagen
1x kroket op brood en 1x ham/kaas spiegelei op brood
€5.25
  Broodje van de maand ( elke maand een wisselend broodje en prijs)
Tosti

keuze: brie, ham en kaas


 
€3.75
  Omelet €5.25
  Ham, kaas, spek of boeren  
 
Uitsmijter


€5.25
  Ham, kaas of spek
       
 
  Salades
geserveerd met brood
Salade Kip   
Diverse soorten sla met gerookte kip, bacon, komkommer en kerrie dressing
€6.50
  Salade Ardennerham
Diverse soorten sla met ardennerham, geitenkaas, cherrytomaatjes en pijnboompitten
 
  Tonijsalade
diverse soorten sla met tonijn en appel

 Pannenkoeken    
geserveerd met poedersuiker, stroop en jam                                                € 4.00 - 4.50
Naturel

 
  Spek
Kaas
 
         
  Plate service €10.50
  geserveerd met rauwkost
Schnitzel
met pepersaus en aardappelwedges
Zalmfilet
Pasta met roomsaus en gebakken zalmfilet
Kipdijspies
met satésaus, gefrituurde ui, kroepoek en friet


 
 
  Dagmenu 
Elke dag een ander 3 gangen menu   
€10.00
  Op maandag, dinsdag en woensdag  van 12.00 - 14.00 uur
Op donderdag en vrijdag van 12.00 - 18.00uur

Weekschotel



€8.50
  Elke week een wisselende schotel  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                                   
     
     
            
                                     
     
     
 
 
 
 


Photo collection